keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Heinäkuun 31.

Tänään on viimeinen päivä heinäkuuta. Huomenna alkaa syksyn suunnittelu. Itselleni elokuu on aina merkinnyt kesäkauden päättymistä ja syksyn alkua. Ehkä tämä johtuu siitä, että kuntokeskusmaailmassa eletään vahvasti kausittain. On kevätkausi, kesäkausi ja syksykausi. Lukujärjestykset tehdään aina kausittain, jumppatunnit ja erilaiset kurssit sovitaan ainoastaan kausiksi eteenpäin. Elämä on siis aina tietynlaisessa aikataulujärjestyksessä muutaman kuukauden eteenpäin, kunnes kausi vaihtuu. Tuo ajatustapa on iskostunut päähäni eli elokuun 1. käännän katseeni syksyyn ja sovin työt syyskaudeksi eteenpäin. Se, mitä tammikuussa tapahtuu, on sitten joulukuun alun murhe.  

Syksyllä Hyvällä sykkeellä-ohjelmani jatkuu Radio Vaasassa ja jatkan myös iltapäivälähetyksien juontajana. Paikallisradioista on tullut katoavaa kansanperinnettä Suomessa ja Radio Vaasasta on tullut itselleni hyvin mieluinen paikka, jonka sanomaa tärkeänä paikallisena toimijana haluan omalta osaltani viedä eteenpäin.



Työni Personal Trainerina Wasa Sports Clubilla on minulle myös rakasta. Olenhan työskennellyt tuossa Suomen parhaaksikin valitussa kuntokeskuksessa jo yli 12 vuotta. Olen menettänyt sydämeni Fustralle, jonka treenaaminen PT-asiakkaiden kanssa on niin palkitsevaa ja kannustavaa.



Mutta. Haluan tehdä muitakin juttuja. Juoksu on edelleen suurinta herkkua. Vaarojen maraton Kolilla odottaa lokakuussa ja vaatekaappini oveen on liimattu minulle räätälöity 30 viikon maratonohjelma, jonka suorittamisen jälkeen maraton menee ensi kesänä alle 3.25. Haluan myös toteuttaa muutaman muun haaveen, joiden toteuttamiseen tarvitsen hieman omaa rauhaa.



Ja se tärkein. Kahvakuula täyttää ensi kuussa 2 vuotta. Äitiä tarvitaan pelaamaan jalkapalloa, metsäretkille, tekemään sohvatyynyistä majoja ja ennen nukahtamista vastaamaan "hyvää yötä"-toivotukseen noin kymmenen kertaa.  
 Marjapuskassa.

Mutta tänään saa ottaa vielä rennosti ajatusten tasolla. Vasta huomenna on elokuu ja kalenterit läväytetään pöytään. 







 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti